Hoogtepunten vormgeving februari 2018

Ik maak ik dit soort highlight compilaties niet vaak, maar nu heb ik er toch weer eentje gemaakt, alles van februari. “Maar het is nu toch al juni?” “Jajaja ik weet het.”

Deze demo is bijzonder, aangezien we begin dit jaar bij Glow FM overgestapt zijn naar de nieuwe slogan “Hits till it hurts”. Met een geweldig nieuw vormgevingspakket dat gemaakt is door Niels de Koning. Voor alle nieuwe sweepers, jingles en wat nog meer hebben we voice processing en mastering goed tegen het licht gehouden. Het resultaat hoor je hieronder.

O, ook leuk is dat tegenwoordig alles wat je hier hoort uit ProTools komt. Het werd hoog tijd om die overstap te maken. Ik deed er al wel het een en het ander mee (al sinds 2015) maar het was nog niet mijn standaard werk tool. Nu dus wel.

Hoe dan ook, talk is cheap. Hier is een demo met power intro’s, fillers en sweepers uit februari: